اخبار ویژه

گام‌های بلندی که نیشکر برای رونق جوامع محلی برداشته است؛ سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر رئیس مرکز بهداشت مسجدسلیمان بازدید معاون اجرایی مرکز بهداشت استان از مرکز خدمات جامع سلامت گلگیر مصاحبه با مهندس مهدی دریانی صدای نقره را به بازار برسانید عملیات نقشه‌برداری ایلراه مهم عشایری بانا در شهرستان ایذه پس از صدور مجوز منابع طبیعی آغاز شد. محمد رضا مطیری مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر شد تلفیق هنر طلا و‌خاتم در خطه زرخیز جنوب  تولید طلا و جواهر اهواز با کیفیت جهانی اهواز دروازه طلایی ایران هدف اصلی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری؛ یادگیری، حضور در بازار کار و درآمدزایی دیدار صمیمانه خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان ایذه با نماینده مجلس شورای اسلامی حوزه منگشت و فرماندار محترم این شهرستان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان ایذه برگزار شد مارون،خراسان و بوعلی سه پتروشیمی برتر در تحقق ظرفیت اسمی شتاب توسعه در صنعت فولاد جنوب کشور؛ فولادسازی شادگان، از رویا تا واقعیت

2

اهواز دروازه طلایی ایران هدف اصلی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری؛ یادگیری، حضور در بازار کار و درآمدزایی

  • کد خبر : 4920
  • 29 آذر 1403 - 21:34
اهواز دروازه طلایی ایران  هدف اصلی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری؛ یادگیری، حضور در بازار کار و درآمدزایی

اهواز دروازه طلایی ایران هدف اصلی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری؛ یادگیری، حضور در بازار کار و درآمدزایی اولين نمایشگاه طلا، جواهر،نقره، میناکاری، گوهرسنگ‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته در اهواز بهانه‌ای برای گردهم آمدن فعالان این هنر صنعت بود. در میان غرفه‌ها، جذابیت و ازدحام یکی از غرفه‌ها بیشتر به چشم می‌خورد. مجموعه آموزشی طلا‌فنون شاکری. هرکجا […]

اهواز دروازه طلایی ایران

هدف اصلی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری؛
یادگیری، حضور در بازار کار و درآمدزایی

اولين نمایشگاه طلا، جواهر،نقره، میناکاری، گوهرسنگ‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته در اهواز بهانه‌ای برای گردهم آمدن فعالان این هنر صنعت بود. در میان غرفه‌ها، جذابیت و ازدحام یکی از غرفه‌ها بیشتر به چشم می‌خورد. مجموعه آموزشی طلا‌فنون شاکری. هرکجا به آموزش پرداخته شود، یعنی آینده را شکل دادند، یعنی راه همچنان ادامه دارد و‌ نسل به نسل و سینه به سینه استمرار تولید و تلاش بی‌وقفه در حرکت است. هنر‌صنعت طلا دالان هزارتویی است که جامعه تنها آخرین مرحله یعنی ویترین‌های رنگارنگ و چشم‌نواز را می‌بیند، غافل از اینکه هر سوت و‌گرم طلای در معرض، صدها چکش و ساعت‌ها شعله به خود دیده و از آبشده به گوهری ناب تبدیل شده. با مدرس و صاحب جوان کارگاه آموزشی طلا‌فنون شاکری هم‌کلام شدیم و متوجه شدیم تا به امروز بیش از یکصد هنرجو از طریق این آموزشگاه وارد بازار کار شدند و امروز صاحب کسب و کار پررونق شده‌اند. در ادامه بیشتر از فعاليت آموزشگاه مطلع می‌شویم.

احمد شاکری، فرزند استاد فارس. اینگونه خودش را معرفی کرد: فعالیت در صنف طلا و جواهر نسل به نسل در خانواده شاکری چرخیده است و تا به امروز علاوه بر فروش، آموزش هم در خانواده به صورت کارگاهی و تربیت کارآموز ادامه دارد. از کودکی با صدای چکش بزرگ شدیم. از سال ۱۳۷۹ به صورت رسمی و حرفه‌ای کارم را از تهران آغاز کردم. در ادامه و از سال ۱۳۸۹ با نشان تجاری طلا‌فنون شاکری شروع به آموزش هنرجویان در سنین مختلف کردم. با افتخار اعلام می‌کنم تا به امروز بیشتز از صد هنرجو را پس از یادگیری مهارت در رشته‌های مختلف طلا، جواهر و نقره‌سازی روانه‌ی بازار کار کردیم.

وی در ادامه گفت: ویژگی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری در این است که هنرجو از ابتدی کار تا پایان یادگیری به صورت مستمر در اموزشگاه تحت نظر است و از طرفی پس از یادگیری ارتباطش با آموزشگاه حفظ می‌شود. هدف اصلی آموزشگاه یادگیری و حضور در بازار کار و در نهایت درآمدزایی است. ارتباط با هنرجیان به صورت گروهی و مستمر ادامه دارد. تولید، ساخت، تعمیر،غرفه‌دار و حتی فروشنده ویترین‌دار همه و همه در آموزشگاه تحت نظر استادان مجرب آموزش می‌بینند. به هنرجویان گواهينامه معتبر فنی‌ و حرفه‌ای اعطا می‌شود.

شاکری این را هم گفت که شبکه‌ی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری به گونه‌ای است که طیف آموزش‌دیده به صورت مستقیم و شبکه‌ای با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند و در زمان برپایی نمایشگاه و حتی ورود به بازار کار فعالیت به صورت گروهی انجام می‌شود. هدف اصلی این رویه حمایت همه‌جانبه از تولید، اشتغال، درآمد و گردش مالی درون استان است.

کارآفرین حوزه طلا و جواهر گریزی هم به بحث صادرات این محصول گرانبها داشت و افزود: طلا به ذات خود ارزشمند است. با تلفیق هنر و صنعت ارزش افزوده طلا صدچندان می‌شود. استان خوزستان سرشار از استعدادهای نهفته و بکر است. با کمی تحقیق و رویکرد کشف و پرورش استعداد در آینده نزدیک شاهد شکوفایی و رونق تولید در کنار مصرف و صادرات طلا و جواهر و نقره خواهیم بود. برای یادگیری هیچ‌گاه دیر نیست. هیچ محدودیتی سنی وجود ندار. کما اینکه در آموزشگاه از سن ۱۰ ساله تا بالای ۶۰ سال هنرجو داریم. مجاورت استان خوزستان با کشورهای عربی و علاقمندی مردم حاشیه خلیج‌فارس به استفاده از طلا و جواهر فرصت بی‌نظیری برای ورود به بازرا طلا را فراهم کرده است.

شاکری در پایان از زیبایی دنیار طلا و جواره گفت و ادامه داد: طلا و جواهرسازی پیش از هر چیز هنر است تا صنعت. هنری که با دستان هنرمند، زیباتری شکل طلای خام را به نمایش می‌گذارد. هنر است که مفتول و تسمه و طلای آب‌شده را جان می‌بخشد و جلا می‌دهد. خوشبختانه رویکرد ریاست اتحادیه در دوره‌ی جدید حمایت تمام قد از هنر طلا و جواهر سازی اهواز و استان است. اتحادیه اهواز بیش از نیم قرن (۱۳۵۱) سابقه‌‌ی فعالیت دارد. نگاهاشان به سازندگان مثبت است. به طوریکه سیاست‌گذاری و راهبرد پیش‌رو بر این اصل بنا نهاده شده که در آینده نزدیک، کارگاه‌های کوچک و سنتی به کارگاه‌های بزرگ و به‌روز تبدیل شوند. افزایش تعداد کارگاه‌های بزرگ و به روز در استان خوزستان ، به تولید، تنوع و در نهایت فروش و صادارت منجر می‌شود. اولین نمایشگاه طلا و جواهر سنگ بنای رشد و شکوفایی طلای اهواز است. آموزشگاه طلا‌فنون شاکری در خیابان ششم غربی کیان‌پارس اهواز واقع شده است و آمادگی پذیرش هنرجو در رشته‌های مرتبط با طراحی، ساخت و‌ تولید طلا، جواهر و نقره را دارد.

ابراهیم متین‌سیرت

لینک کوتاه : https://havaybana.ir/?p=4920

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.