اخبار ویژه

گام‌های بلندی که نیشکر برای رونق جوامع محلی برداشته است؛ سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر انتصاب دکتر شهرام کیانی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه: گامی به سوی تعالی علمی و پژوهشی نمایشگاه انرژی تجدیدپذیر خوزستان فرصتی بی‌نظیر در جذب سرمایه‌گذاران این حوزه است نائب رئیس کمیسیون آموزش؛ مصوبه جنجالی کنکور مجددا در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی خواهد داشت پیام شهروند گتوندی به رئیس‌جمهور: ایستادگی در دفاع مقدس، رأی در گرمای ۶۰ درجه و انتظار برای رفع محرومیت‌ها ✨ فاز دوم نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی فولاد خوزستان کلنگ زنی خواهد شد  نیروهای نامرئی در سازمان‌ها دیگر هیچ فصلی برای صنایع فولاد بهار نیست؛ محدودیت‌های انرژی نفس صنعت فولاد را به شماره انداخته است تحول تاریخی در خوزستان؛ تحقق آرزوی ۲۰ ساله مردم منگشت و شکوفایی دشت‌های ایذه و باغملک با سفر رئیس‌جمهور/پایان سال های انتظار حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص تلاش‌های شبانه روزی و بی‌وقفه دکتر ابراهیم‌پور برای انتقال آب می‌گوید با استقبال بی‌سابقه از سهام نیشکر؛ عرضه اولیه بزرگترین هلدینگ نیشکری در فرابورس ایران رقم خورد

9

شیرینی‌جات و غذاهای محلی، محور شکرستان سوم

  • کد خبر : 2769
  • 28 آبان 1402 - 12:42
شیرینی‌جات و غذاهای محلی، محور شکرستان سوم

جشنواره شکرستان ۱۴۰۲ با تأکید بر معرفی شیرینی‌ها و غذاهای سنتی روستاهای پیرامون و همچنین بسته‌بندی محصولات کشاورزی برگزار می‌شود. مدیر روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و دبیر سومین جشنواره شکرستان با اشاره به فصل برداشت نیشکر که بزرگ‌ترین و وسیع‌ترین برداشت محصول در خاورمیانه است گفت: هدف اصلی برگزاری جشنواره معرفی […]

جشنواره شکرستان ۱۴۰۲ با تأکید بر معرفی شیرینی‌ها و غذاهای سنتی روستاهای پیرامون و همچنین بسته‌بندی محصولات کشاورزی برگزار می‌شود.

مدیر روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و دبیر سومین جشنواره شکرستان با اشاره به فصل برداشت نیشکر که بزرگ‌ترین و وسیع‌ترین برداشت محصول در خاورمیانه است گفت: هدف اصلی برگزاری جشنواره معرفی ظرفیت‌های گردشگری شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است تا در نهایت بتواند در توانمندسازی روستاهای پیرامون این شرکت (۱۴۷ روستا) که در زمینه گردشگری، صنایع دستی و تولید شیرینی‌های سنتی فعالیت دارند، مؤثر باشد.

دکتر ولید البوناصر افزود: محور جشنواره امسال آشنایی با شیرینی‌ها و غذاهای سنتی روستاهاست که بر پایه شکر تهیه می‌شوند همچنین بنا به تشویق روستاییان به بسته‌بندی محصولات کشاورزی و تولیدی روستاهاست. در همین راستا از فعالان بسته‌بندی محصولات روستایی تقدیر خواهد شد تا روستاییان به تولید انبوه شیرینی‌ها و عرضه آنها در بازار فکر کنند و زمینه‌های اشتغال پایدار و توانمندسازی روستاها فراهم شود.

دبیر سومین جشنواره برداشت نیشکر برنامه‌های شکرستان را در سه بخش رقابتی، جنبی و نمایشگاهی معرفی کرد و گفت: صنایع دستی و غذاهای سنتی در بخش نمایشگاهی عرضه می‌شوند. برنامه‌های جنبی شامل برنامه ورزشی و مفرح مختلفی است که برای بازدیدکنندگان تدارک دیده شده و بخش رقابتی نیز شامل کنگره ادبیات، شهد رسانه، قاب سبز و بوم سبز است که در زمینه‌های عکاسی، روزنامه‌نگاری، نقاشی، شعر و ادبیات برگزار می‌شود.

شکرستان اول در سال ۱۴۰۰ در کشت و صنعت حکیم فارابی خوزستان با تأکید بر صنایع دستی روستاهای پیرامون برگزار شد که باعث شد روستاییان تشویق به انبوه‌سازی برای تولید هدایا و اقلام مورد استفاده شرکت شدند. این جشنواره در سال دوم در کشت و صنعت امیرکبیر برگزار شد و روستاهای گردشگری اطراف آن به خوبی معرفی شدند. شکرستان ۱۴۰۲ از اول آذرماه در شرکت کشت و صنعت دهخدا برگزار می‌شود. دستی روستاهای پیرامون برگزار شد که باعث شد روستاییان تشویق به انبوه‌سازی برای تولید هدایا و اقلام مورد استفاده شرکت شدند. این جشنواره در سال دوم در کشت و صنعت امیرکبیر برگزار شد و روستاهای گردشگری اطراف آن به خوبی معرفی شدند. شکرستان ۱۴۰۲ از اول آذرماه در شرکت کشت و صنعت دهخدا برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : https://havaybana.ir/?p=2769

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.