اخبار ویژه

گام‌های بلندی که نیشکر برای رونق جوامع محلی برداشته است؛ سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر یادداشت رجبعلی کاووسی برای نکوداشت دانشوران؛ زنده نام سلطان‌مراد دانشور و فرزندان شاعر و ادیب او سیاوش و رامین دانشور در انجمن ادب و هنر انعطاف پذیری مالی: یک ضرورت سازمانی نوشتاری از اسدالله اسدی برای غفور اسکندری سبزی نویسنده خط تعلیق تابلوهای نقاشی “استاد علی حاجیان” آینه ی تمام نمای راز آفرینش” بهانه ی پاسداشت هنرمند پیشکسوت خوشنویسی جناب “استاد امـیر زنـدی به مناسبت نکوداشت استاد امیر زندی در انجمن ادب و هنر “هر که خطش خوب ؛ خُلقش خوبتر” یادداشت استاد رجبعلی کاووسی به مناسبت نکوداشت استاد هوشنگ چهارتنگی در انجمن ادب و هنر: یادداشتی قدیمی با اندکی ویرایش برای برادر عزیزم استاد هوشنگ چهارتنگی و به بهانه‌ی نکوداشت این چهره‌ی نازنین در انجمن ادب و هنر به احترام استاد هوشنگ چهارتنگی هنرمند بسیار نجیب و به بهانه‌ی نکوداشت این چهره‌ی نازنین در انجمن ادب و هنر یادداشت استاد بهزاد مرادی فر چهارتنگی  برای نکوداشت استاد رجبعلی کاووسی قافی

8

برداشت نیشکر در خوزستان آغاز شد/ پیش‌بینی تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر

  • کد خبر : 4633
  • 21 مهر 1403 - 12:12
برداشت نیشکر در خوزستان آغاز شد/ پیش‌بینی تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر

بزرگ‌ترین عملیات متمرکز برداشت در بخش کشاورزی کشور با شروع برداشت محصول نیشکر از سطح ۷۳ هزار و ۹۶۰ هکتار از اراضی زیر کشت طرح‌های توسعه نیشکر در شمال و جنوب خوزستان آغاز شد. مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اعلام این خبر گفت: باتوجه‌به «داشت» مطلوبی که پشت سرگذشتیم، پیش‌بینی می‌شود ۶ […]

بزرگ‌ترین عملیات متمرکز برداشت در بخش کشاورزی کشور با شروع برداشت محصول نیشکر از سطح ۷۳ هزار و ۹۶۰ هکتار از اراضی زیر کشت طرح‌های توسعه نیشکر در شمال و جنوب خوزستان آغاز شد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اعلام این خبر گفت: باتوجه‌به «داشت» مطلوبی که پشت سرگذشتیم، پیش‌بینی می‌شود ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تُن نیشکر برداشت شود که از این میزان بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر تولید خواهد شد.

دکتر عبدعلی ناصری بیان کرد: شرکت توسعه نیشکر با تولید بیش از ۴۰ درصد شکر موردنیاز کشور، از ظرفیت بالایی برای رساندن کشور به خودکفایی در تولید این محصول راهبردی برخوردار است.

وی، تولید حداکثری و تحقّق «رشد تولید» را راهبرد اصلی صنعت نیشکر برشمرد و اعلام کرد که در سال بهره‌برداری جدید این هدف در سایه برنامه‌ریزی‌های انجام شده و تلاش همه کارکنان محقّق می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر همچنین ضمن قدردانی از همکاری سازمان آب و برق و استانداری خوزستان در برنامه‌ریزی برای تأمین آب مزارع نیشکر، گفت: علی‌رغم ناترازی برق در تابستان، به دلیل تولید «برق نیشکری» توسط ژنراتورها و توربوژنراتورهای موجود در صنعت نیشکر، مشکلی در تامین برق و همچنین پمپاژ آب موردنیاز مزارع از رودخانه‌ها نداشتیم.

عملیات برداشت نیشکر هر ساله از اواخر مهرماه آغاز می‌شود و تا اواسط فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد. این عملیات بزرگترین عملیات متمرکز برداشت در بخش کشاورزی کشور است که ۱۰۰ درصد به شکل ماشینی و با دستگاه‌های برداشت نیشکر به نام «هاروستر» انجام می‌شود.

مزارع نیشکر در شهرستان‌های خرمشهر، شادگان، کارون، اهواز، باوی، شوش و شوشتر واقع شده‌اند. ظرفیت اسمی هر یک از واحدهای هشت‌گانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ۱۰۰ هزار تن شکر است.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، از مجموع بالغ بر ۱۴ میلیون تُن محصولات زراعی و باغی خوزستان که باعث شده این استان در صدر تولیدکنندگان کشاورزی کشور قرار بگیرد، بیش از هفت میلیون تُن آن نیشکر است.

لینک کوتاه : https://havaybana.ir/?p=4633

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.