اخبار ویژه

گام‌های بلندی که نیشکر برای رونق جوامع محلی برداشته است؛ سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر پیام نوربخش احمدزاده مدیر داخلی اسبق بیمارستان ایذه سروان کامران بهرامی رئیس پلیس راه ایذه چهارمحال وبختیاری خبر داد امروز بادستور دادستان دکتر آرامش تقاطع غیرایمن روبروی ایرانخودرومسدود شد الهام صالحی در پرتاب نیزه برنزی شد ملى پوش پرتاب نيزه بانوان به مدال برنز بازى‌هاى پارالمپيک ۲۰۲۴ دست یافت به بهانه حضور مدیران شرکت پتروشیمی مارون در دوره مدیریتی کایزن ژاپن مهندس رضا کیانی اولین رئیس میراث فرهنگی وگردشگری دزپارت شد به مناسبت هفته دولت صورت گرفت؛افتتاح ۲۰طرح عمرانی در روستاهای اهواز مصدق زنگنه فعال سیاسی و عضو شورای مرکزی مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی انتفاد تند رئیس ستاد نخبگان استان خوزستان از گعده های خود خوانده سیاسی برای آینده ۵ میلیون خوزستانی از بندر ماهشهر تا توکیو بدنبال های تک/آموزش مارونی ها به سبک مدیریت ژاپنی نقش آموزش و تربیت کارآفرینان در توسعه اقتصادی جهانی

10

معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خبر داد؛ کشت محصولات غیرنیشکری در ۹ هزار هکتار مزارع آیشی نیشکر

  • کد خبر : 2837
  • 06 آذر 1402 - 9:34
معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خبر داد؛ کشت محصولات غیرنیشکری در ۹ هزار هکتار مزارع آیشی نیشکر

معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اعلام کرد که در سال زراعی جاری حدود ۹ هزار هکتار از مزارع آیشی کشت و صنعت‌های هشت‌گانه زیر کشت محصولات غیرنیشکری می‌رود. به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر جعفر آل‌کثیر کشت این محصولات در تناوب زراعی نیشکر را حرکتی هدفمند در راستای […]

معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اعلام کرد که در سال زراعی جاری حدود ۹ هزار هکتار از مزارع آیشی کشت و صنعت‌های هشت‌گانه زیر کشت محصولات غیرنیشکری می‌رود.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر جعفر آل‌کثیر کشت این محصولات در تناوب زراعی نیشکر را حرکتی هدفمند در راستای سیاست وزارت کشاورزی دانست که در کنار تأمین امنیت غذایی، زمینه را برای بهبود رشد تولید نیشکر مهیّا می‌کند.

چغندرقند، گندم، کلزا و جو از جمله کشت‌های غیرنیشکری است که به گفته معاون کشاورزی شرکت توسعه نیشکر علاوه‌بر ایجاد درآمد اقتصادی برای شرکت، کشور را در مسیر خودکفایی از واردات محصولات راهبُردی قرار می‌دهد و درعین‌حال، با ایجاد اشتغال و پایداری آن در کشت و صنعت‌ها، سبب رونق جوامع پیرامونی می‌شود.
ایجاد تنوّع زیستی از طریق تناوب زراعی با گیاه نیشکر، حفظ و بهبود وضعیت خاک، کاهش مصرف کود شیمیایی و کنترل زراعی آفات و بیماری‌های نیشکر از دیگر مزایای کشت محصولات راهبردی غیرنیشکری است که آل‌کثیر آن را حرکتی هدفمند در حوزه کشاورزی برشمرد.

کشت ۵۴۴ هکتار چغندرقند در مزارع آیشی نیشکر
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح کشت چغندرقند در واحدهای هشت‌گانه پرداخت و گفت: کشت این محصول در سطح ۵۴۴ هکتار، به‌منظور تولید شکر در راستای مأموریت اصلی شرکت توسعه نیشکر به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده شکر در کشور انجام می‌شود.

وی به میزان کشت چغندرقند در واحدهای نیشکری اشاره کرد و افزود، ۸۹ هکتار در کشت و صنعت امام خمینی (ره)، ۱۰۵ هکتار در کشت و صنعت دهخدا، ۵۰ هکتار در کشت و صنعت امیرکبیر، ۵۰ هکتار در کشت و صنعت میرزا کوچک‌خان، ۱۰۰ هکتار در کشت و صنعت دعبل خزاعی، ۱۰۰ هکتار در کشت و صنعت حکیم فارابی و ۵۰ هکتار در نیشکر هفت‌تپه به زیر کشت این محصول رفته است.

به گفته این مسئول کشاورزی، مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت محصول چغندرقند به‌صورت کاملاً مکانیزه صورت است و محصول آن نیز در سال جاری با انعقاد قرارداد به کارخانه‌های قند خاورمیانه شوش، همدان و نقش‌جهان اصفهان حمل و شکر آن استحصال می‌شود.

وی در پایان گفت که چغندرقند در اکثر مناطق معتدل و سرد به‌صورت تابستانه کشت می‌شود ولی کشت آن در خوزستان به دلیل معتدل بودن هوا در زمستان به‌صورت زمستانه است؛ این کشت زمستانه باعث افزایش زمان فعالیت کارخانه‌های قند استان‌های مجاور در طول سال شده است.

بر اساس این گزارش، در کشت‌های غیرنیشکری، بقایای گیاهی جهت تأمین خوراک دام و همچنین تهیه کمپوست جمع‌آوری و مورداستفاده قرار می‌گیرد.

لینک کوتاه : https://havaybana.ir/?p=2837

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.