اخبار ویژه

گام‌های بلندی که نیشکر برای رونق جوامع محلی برداشته است؛ سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر پیام نوربخش احمدزاده مدیر داخلی اسبق بیمارستان ایذه سروان کامران بهرامی رئیس پلیس راه ایذه چهارمحال وبختیاری خبر داد امروز بادستور دادستان دکتر آرامش تقاطع غیرایمن روبروی ایرانخودرومسدود شد الهام صالحی در پرتاب نیزه برنزی شد ملى پوش پرتاب نيزه بانوان به مدال برنز بازى‌هاى پارالمپيک ۲۰۲۴ دست یافت به بهانه حضور مدیران شرکت پتروشیمی مارون در دوره مدیریتی کایزن ژاپن مهندس رضا کیانی اولین رئیس میراث فرهنگی وگردشگری دزپارت شد به مناسبت هفته دولت صورت گرفت؛افتتاح ۲۰طرح عمرانی در روستاهای اهواز مصدق زنگنه فعال سیاسی و عضو شورای مرکزی مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی انتفاد تند رئیس ستاد نخبگان استان خوزستان از گعده های خود خوانده سیاسی برای آینده ۵ میلیون خوزستانی از بندر ماهشهر تا توکیو بدنبال های تک/آموزش مارونی ها به سبک مدیریت ژاپنی نقش آموزش و تربیت کارآفرینان در توسعه اقتصادی جهانی

8

سومین جشنواره پژوهشگران برتر و منتخب شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی

  • کد خبر : 2476
  • 09 شهریور 1402 - 13:00
سومین جشنواره پژوهشگران برتر و منتخب شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی

شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی با همکاری مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد برگزار می نماید به گزارش پایگاه خبری هوای بانا، با توجه به اهمیت هفته پژوهش و فناوری از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۶ آذر ماه هر سال و نظر به اهمیت پژوهش و تحقیق پژوهشگران و محققان، […]

شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی با همکاری مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد برگزار می نماید

به گزارش پایگاه خبری هوای بانا، با توجه به اهمیت هفته پژوهش و فناوری از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۶ آذر ماه هر سال و نظر به اهمیت پژوهش و تحقیق پژوهشگران و محققان، شرکت فناوری و مهندسی پرتو صنعت طلایی با همکاری مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی تجهیز صنعت نگین پاسارگاد طی فراخوان، ۱۵ پژوهشگر برتر را بر اساس دستورالعمل ۲۴مین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور، انتخاب و تندیس، حکم پژوهشگر برتر و تقدیرنامه به این عزیزان تقدیم می کند.

هر سال این فراخوان از ۳۰ شهریور ماه آغاز می گردد و تا ۱ آذر ماه همان سال پذیرای دریافت رزومه علمی پژوهشگران، اساتید، اندیشمندان و دانشجویان فرهیخته می باشد.

از مورخ ۳ آذر ماه رزومه ها جهت ارزیابی به داوران ارسال می گردد و داوران نیز به مدت یک هفته یعنی تا تاریخ ۹ آذر ماه می باید نتایج را عاجل اعلام نمایند.

همچنین ۲۵ اذر ماه به مناسبت روز پژوهش، این جشنواره برگزار و از پژوهشگران برتر تجلیل می نماید.

شایان ذکر است شرکت در این فراخوان کاملا رایگان است. لذا پژوهشگران می توانند رزومه علمی خود را به این رویداد بزرگ از طریق وب سایت www.confnashr.ir  ، منوی جشنواره پژوهشگران برتر، زیر منوی آن، جشنواره پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۲ و با کلیک بر روی ثبت نام  و ارسال رزومه، ارسال نمایند. داوران منتخب جشنواره که از اساتید و پژوهشگران فرهیخته می باشند، رزومه های ارسالی را بر اساس چک لیست داوری ارزیابی می نمایند و ۱۵ پژوهشگر برتر که رزومه پربار و پرمغز و غنی دارند، انتخاب و تندیس، حکم پژوهشگر برتر و تقدیرنامه به صورت حضوری (برای آن دسته از عزیزانی که شرایط حضور در جشنواره را دارند) و یا غیرحضوری (برای آن دسته از کسانی که شرایط حضور یافتن در رویداد برایشان میسر نیست) تقدیم می گردد.

در هنگام ارسال فایل رزومه لطفا فایل رزومه خود را طبق دستورالعمل جشنواره تنظیم و در قالب پی دی اف ارسال نمایید.

از جمله مهم ترین شاخص های انتخاب پژوهشگر برتر عبارتند از:

۱- نقش آفرینی موثر پژوهشگر در تولید علم (داشتن مقالات علمی (پژوهشی و ترویجی)

۲- نقش پژوهشگر در ارتباط با صنعت و جامعه و داشتن طرح های پژوهشی داخلی یا خارجی

۳- نقش پژوهشگر در حل مشکلات یا رفع نیازهای کشور

۴- فعال بودن پژوهشگر در مجامع علمی ملی و بین المللی

۵- نقش پژوهشگر در خلق آثار فاخر (اثر هنری، نظریه پردازی، تالیف و تدوین کتاب، ویراستاری و ترجمه کتاب)

۶- ثبت اختراع، اکتشاف و ابتکار

۷- تدریس در دانشگاه ها

۸- داشتن سمت های کلیدی در نشریات علمی، کنفرانس ها، نشست ها و رویدادهای علمی

قابل ذکر است ۶ تندیس متعلق به پژوهشگران مقطع کارشناسی (دانشجو و دانش آموخته) می باشد. همچنین ۵ تندیس متعلق به پژوهشگران مقطع کارشناسی ارشد (دانشجو و دانش آموخته) می باشد و ۴ تندیس نیز متعلق به پژوهشگران با داشتن مدرک دکتری تخصصی و دانشجویان این مقطع است.

ضمنا تمام دانشجویان و دانش آموختگان تمامی رشته های تحصیلی و در تمامی مقاطع تحصیلی می توانند در این رویداد بزرگ شرکت نمایند و هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد.

ریاست جشنواره: دکتر سید محمدرضا حسینی علی آباد

قائم مقام ریاست جشنواره: دکتر شهرام دادگستر 

دبیر کمیته علمی و داوری: دکتر سید فخرالدین طاهرزاده موسویان

دبیر کمیته اجرایی – دکتر حمیدرضا خدادادی

ریاست شورای سیاستگذاری – دکتر ملیکا ملک آرا 

لینک کوتاه : https://havaybana.ir/?p=2476

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.