علیرضا دانشی، در آخرین روز از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران، گفت: صنعت نفت به عنوان صنعتی سخت به شمار می آید و با شرایط سخت جغرافیایی نیز مواجه است و از این رو باید به نیروی انسانی خود توجه ویژه داشته باشد.
وی گفت: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با مساحتی بالغ بر ۷۰ هزار کیلومتر و با بیش از ۳۳۰ تاسیسات بزرگ و کوچک و ۴۵ میدان و ۶۵ مخزن متولی امر تولید ۸۰ درصد نفت ایران و تامین کننده خوراک پالایشگاه های کشور، مجموعه پتروشیمی جنوب غرب کشور و تامین کننده نفت صادراتی کشور است که همه این توفیقات با همدلی، همراهی و مُجاهدت بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر نیروی انسانی به منصه ظهور رسیده که از همه آن ها قدردانی می کنم.
وی با اشاره به خودکفایی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در بومیسازی تجهیزات نفت، گفت: طی سه سال آینده در حوزه ماشینآلات دوار، توربین و توربوکمپرسور نیز به خودکفایی خواهیم رسید.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، تصریح کرد: براساس برنامهریزی انجامشده، در پنج سال آینده ظرفیت تولید نفت در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به ۳ میلیون و ۲۸۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.
به گفته ی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در دولت سیزدهم از محل ترمیم چاهها حدود یک میلیون بشکه به ظرفیت تولید نفت کشور افزوده شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۸۰ درصد گازهای همراه نفت در جنوب کشور جمعآوری شده است، افزود: در حال حاضر برنامهریزی برای جمعآوری ۲۰ درصد باقیمانده نیز انجام شده است و طرحهایی همچون پتروپالایش بیدبلند و پتروشیمی مارون با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حوزه جمعآوری گازهای همراه نفت در حال اجراست.
دانشی با تاکید بر حمایت جدی دولت سیزدهم از شرکت های دانش بنیان حوزه نفت و انرژی گفت: قراردادهایی که برای تولید تجهیزات و کالاهای موردنیاز مناطق نفتخیز در این دوره از نمایشگاه آماده شده؛ قریب به ۱.۲ همت می باشد. همچنین ۴ همت فعالیت های تولید بار اول برنامه ریزی شده که در مرحله نهایی شدن است.
وی صنعت نفت را پیشرو در استفاده از هوش مصنوعی عنوان نمود و تصریح کرد: برای نخستین بار در کشور، مدیریت مخازن نفتی و مطالعات زمینشناسی از هوش مصنوعي استفاده شده است و درحال حاضر یک گروه علمی کارآمد در این شرکت در حال کار در اين زمينه هستند.