اخبار ویژه

گام‌های بلندی که نیشکر برای رونق جوامع محلی برداشته است؛ سهم صنایع‌دستی خوزستان از سفره شیرین نیشکر مصاحبه با مهندس مهدی دریانی صدای نقره را به بازار برسانید عملیات نقشه‌برداری ایلراه مهم عشایری بانا در شهرستان ایذه پس از صدور مجوز منابع طبیعی آغاز شد. محمد رضا مطیری مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر شد تلفیق هنر طلا و‌خاتم در خطه زرخیز جنوب  تولید طلا و جواهر اهواز با کیفیت جهانی اهواز دروازه طلایی ایران هدف اصلی آموزشگاه طلا‌فنون شاکری؛ یادگیری، حضور در بازار کار و درآمدزایی دیدار صمیمانه خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان ایذه با نماینده مجلس شورای اسلامی حوزه منگشت و فرماندار محترم این شهرستان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان ایذه برگزار شد شتاب توسعه در صنعت فولاد جنوب کشور؛ فولادسازی شادگان، از رویا تا واقعیت گزارش تصویری از کارگران فولاد اکسین خوزستان پشتیبان تولیدِ ملّی دکتر فتح‌الهی خبر داد: “توسعه نیشکر و صنایع جانبی” در صف عرضه اولیه فرابورس

6

تشکیل ۳ اکیپ ثابت و سیار در طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان در سطح شهرستان ایذه

  • کد خبر : 3982
  • 28 خرداد 1403 - 1:45
تشکیل ۳ اکیپ ثابت و سیار در طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان در سطح شهرستان ایذه

طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایذه اعلام کرد تشکیل ۳ اکیپ ثابت و سیار در طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان در سطح شهرستان ایذه به گزارش پایگاه خبری هوای بانا ،رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایذه از تشکیل چند اکیپ ثابت و سیار جهت طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان […]

طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایذه اعلام کرد

تشکیل ۳ اکیپ ثابت و سیار در طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان در سطح شهرستان ایذه

به گزارش پایگاه خبری هوای بانا ،رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایذه از تشکیل چند اکیپ ثابت و سیار جهت طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان خبر داد.

مهندس شاهپری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایذه دراین خصوص، اظهار داشت: در روز عید سعید قربان نظارت کارشناسان بهداشتی و روحانی ناظر ذبح شرعی بر نذورات مردم در سطح شهرستان انجام می پذیرد.

وی با تاکید بر اینکه افراد قبل از خرید با مراجعه به این اکیپ‌ها به‌صورت رایگان از خدمات دامپزشکی بهره‌مند و از سلامت دام مطمئن شوند، خاطرنشان کرد: به‌منظور جلوگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باید لاشه‌های دام تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست‌کم تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود تا ویروس از بین رفته و پس از آن قابل‌استفاده است.

مهندس شاهپری با اشاره به اینکه اداره دامپزشکی شهرستان ایذه در روز عید قربان از ساعت ۶ تا ساعت ۱۴ آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی می باشد،گفت: شهروندان عزیز می‌توانند با تماس با شماره ۰۶۱۴۳۶۲۴۴۵ خواستار حضور بازرسان بهداشتی و شرعی در محل ذبح باشند.

لینک کوتاه : https://havaybana.ir/?p=3982

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.